Kalender for Nordstua

Her kan du se om "Nordstua" er ledig.


F.o.m. 15.8.19: NORDSTUA ER DESSVERRE STENGT FOR UTLEIE PGA VANNSKADE. Antatt ferdigstillelse er november 2020. Beklager.


Husk at deler av det du skriver i "søknaden" vil vises i kalenderen. I visningstekst kan du gjerne sette "Privat"  Det er imidlertid viktig at du skriver inn navn, adresse og ditt telefonnummer når du fyller ut feltene,slik at vi vet hvem som er ansvarlig og hvem som skal ha regningen. Pr.dato så er utleie av Nordstua kun for beboere fra Nordskrenten og Vestskrenten br.l.
For leie på en lørdag så kan du reservere fra og med fredag kl.18.00 til og med søndag kl.23.30. 
Ved å sende inn søknaden, aksepterer du samtidig at du får tilsendt en faktura.
Hverdager - mandag-torsdag - "møte": kr. 500
Hverdager - mandag-torsdag - "selskap": kr.1200 (dette pga at det forventes at det må vaskes etterpå)
Helg ( fredag-søndag) Nordskrenten beboer: kr.1700
Helg (fredag-søndag) Vestskrenten beboer: kr.2500
Faktura kommer i posten noen dager etter leie. Evnt krav om erstatning for skade blir påført fakturaen som tillegg. Avbestilling innen 14 dager før ønsket leieperiode medfører en admin.gebyr på kr. 300.
Fra 1.januar 2018 så kan vi også tilby "VIPPS" løsning. Dette kommer i form av en link i eposten som bekrefter leieforholdet. Betaling skjer via denne linken og "VIPPS", hvor mottager er "Nordskrenten / OBOS enklere betaling".
NB: Ansvarlig leietager må være andelseier og følgelig over 18 år. Dette pga evnt skader som måtte oppstå

Leietager er selv ansvarlig for å kaste avfall. Avfall kan legges i halvfulle søplesekker og kastes i nærmeste avfallscontainer. Spesialnøkkel er på nøkleknippet til Nordstua. Evnt avfall som vi må rydde bort etter leietager blir etterfakturert med kr 300 pr tilfelle.

Gulvet skal "tørrmoppes" etter utleie, ikke bruk såpe eller kjemikalier da dette gjør det vanskelig for våre renholdere når de skal vaske med sine vaskemidler
 


Skriv inn tegnene nedenfor
captcha
;